Kaffe- och konjaksglaze

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Kaffe- och konjaksglaze

Kaffe- och konjaksglazen passar perfekt till fläskdetaljer som fläskkarré, fläskfilé eller spare ribs. Pensla över glazen mot slutet av grillningen på båda sidor av det som grillas för bästa resultat. Passa noga så att det inte bränns.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2014

Kaffe- och konjaksglaze

Ingredienser

För 1 sats
1   rödlök
1   morot
2 msk  smör
2 msk  konjak
3 msk  farinsocker
1 msk  dijonsenap
1 dl  ketchup
1 msk  snabbkaffepulver
salt och svartpeppar

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: Välj laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: Välj laktosfritt matfett.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Barbecuegrillade revbensspjäll
Betyg 2.9 av 5.
29 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
BBQ-sås med Chipotle Chili och kaffe
Betyg 3.4 av 5.
28 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hemmagjord kaffeskrubb
Betyg 3.8 av 5.
12 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kaffe- och chilimarinad
Betyg 5 av 5.
15 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Coffee barbecue sauce
Betyg 3.2 av 5.
21 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Klassisk BBQ-sås eller -glaze
Betyg 4.3 av 5.
46 personer har röstat
Under 45 min att tillaga