Superenkla, supersnabba och supergoda är dessa bananpannkakor med chiafrön! Smeten gör du på bananer, ägg och chiafrön som ger en härlig textur samtidigt som de binder ihop pannkakssmeten. Servera med färska bär, kvarg, blandade frön och kärnor. Ät och njut!
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein, förutsatt att lämpliga tillbehör serveras till. Innehåller ägg.
Näringsvärdet är beräknat på 6 pannkakor utan topping.
Recept och bild i samarbete med Risenta.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
@Ann-Charlotte. Viktigt att du låter smeten stå i minst 10 minuter så att chiafröna sväller och bidrar med stadga. Stek sen i rikligt med smör så kommer det gå galant :)
Johan
2023-05-12Hur gör ni!!!???? Mina håller inte ihop alls! Hjälp!
Ann-charlotte
2022-11-09Som tillbehör hade jag lite strödd kanelpulver samt strösötning (ärdiabetiker) och liten bit mosad banan. Gott o trevligt som lite fika.
Linda
2022-10-18