Superenkla, supersnabba och supergoda är dessa bananpannkakor med chiafrön! Smeten gör du på bananer, ägg och chiafrön som ger en härlig textur samtidigt som de binder ihop pannkaksmixen. Servera med färska bär, kvarg, blandade frön och kärnor. Ät och njut!
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein, förutsatt att lämpliga tillbehör serveras till. Innehåller ägg.
Recept och bild i samarbete med Risenta.
Näringsvärdet är beräknat på 6 pannkakor utan topping.
Kommentarer
Natalie
2020-12-07Första receptet av 100 på bananpannkakor som jag får att hålla ihop! Mixade smeten och lät stå i två timmar. Jätte goda! Full pott!
Erik
2020-07-21Gjorde halva receptet. Använde en riktigt mogen banan och linfrö i stället för chia. Gott med kvarg och lite kanel till 😊
Alexander
2020-07-19Skippa saltet helt blev hur gott som helst ☺️