Det här brödet är mer av en kaka om sanningen ska fram men det är det perfekta sättet att avsluta en helgfrukost med något sött. Servera gärna i skivor med jordnötssmör och lite havssalt på.
Ett recept från:
Buffé
nr 3,
2018
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smör mot en mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Näringsvärdet är beräknat på 10 skivor.
Receptet är uppdaterat 2020-05 med något ökad gräddningstid.
Kommentarer
Yosef
1/11/2021Halvera sockret, annars perfekt 😍
Josefine
12/21/2020Supergod! Har även provat tillsätta hackad blockchoklad, fungerade utmärkt och blev precis lika gott (om inte godare)
Anna-karin
12/8/2020Ett super gott bröd och mina tjejer älskar det. Använder varmluft så 200grader och ca 40min blir perfekt för brödet. Använder bara 4 bananer och hoppar den delade bananen som ligger på. Blir olika söt beroende på hur mogen bananerna är upptäckte jag..