Det här brödet är mer av en kaka om sanningen ska fram men det är det perfekta sättet att avsluta en helgfrukost med något sött. Servera gärna i skivor med jordnötssmör och lite havssalt på.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2018
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smör mot en mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Näringsvärdet är beräknat på 10 skivor.
Receptet är uppdaterat 2020-05 med något ökad gräddningstid.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Enkelt och supergott!! Har bytt ut banan mot äpple, lagt i russin och mandelflan. Allt funkar!
Louise
2023-03-23Jag har i torkade tranbär och hackade valnötter. Och halverar sockret. Full pott.
Anne
2023-03-19Blev konstig konsistens. Hårt skal och och degig inuti trots att den var inne i ugnen i över en timme. Inget jag skulle rekommendera tyvärr.
Sanna
2023-03-18