Banana bread

Det här brödet är mer av en kaka om sanningen ska fram men det är det perfekta sättet att avsluta en helgfrukost med något sött. Servera gärna i skivor med jordnötssmör och lite havssalt på.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2018

Gör så här
00:40:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat på 10 skivor.
Energi1325 KJ / 317 kCal
Fett11 g
Salt0.62 g
Kolhydrater49 g
Protein4 g
Kommentarer
98 stBakar alltid enligt detta recept, ju fler bananer desto bättre. Personligt tycker jag att 2 dl socker är för mycket, jag använder istället 0.5-1 dl socker. Ibland har jag med en skvätt mjölk eller grädde för en mer fyllig kaka. Jag kan även rekommendera 1 tsk vaniljsocker. Tänk på att ha mogna bananer!
Natasha
Jag gjorde bananbröd med 8 bananer ett ägg, 2 dl socker, två matskedar kakao, en tesked vaniljsocker 2 teskedar bakpulver och voalla! Banan kakebröd som inget annat
Lowe
Ingen höjdare med banan för mig. Hör nog till dem som föredrar banan färsk/kall. Var tvungen att testa eftersom så många verkade tycka om det.
Emilia
Jag la i ca 1 tsk kanel och hade bara tre mosade bananer i frysen som jag använde. Blev toppen. Satte ugnen på 175 grader.
Anna-karin
Tips! Använd 0.5dl - 1dl rörsocker istället för 2dl socker. Vispa upp smör och sockerblandningen med äggen fluffigt . Addera sedan chockladknappar i slutet innan smeten åker ned i formen
Jacob
I did this recipe several times. I concluded that for our taste there is no need for sugar. Only 2 spoons of vanilla sugar is enough. I also melted the butter before I added it in.
Katerina
Jättegott! Om bananerna är riktigt mogna behövs inget eller minimalt med socker.
Mikaela
Super gött! Man kan använda 5 bananer också och det blir bättre. Vi laga cupcakes med samma recept och det är en succé!
Almendra
Den var god och rolig att baka!🤣😂😘🍮 Eleonore och Olivia
Therese
Trevligt recept, blev riktigt gott ✨ 🙂👌
Christian