Festliga och goda bakpotatisar med räkröra av räkor, gurka, rödlök och minifraiche. Dessa läckra potatisar med röran av räkor kan till stor del tillagas i förväg.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2005
Rätten är fri från gluten och ägg men innehåller mjölk och laktos.
Gör laktos- och mjölkfri: använd Sour Supreme (innehåller soja) eller krämig tofu i stället för minifraiche.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Moa
2019-04-08Är de lika gott utan senap?
Redaktionen ICAse
2019-04-10Hej Moa! Inget vi har provat. Men om du ej uppskattar senap, ta i bara lite och smaka av vad du tycker. Hälsningar Michelle
Anita
2016-05-31Sååå himla gott och toppen att den är kalori beräknad
Louise
2008-05-15Hade tjejmiddag igår då jag bjöd på detta..sååå gott!!! Tjejerna ville till och med ha receptet..mums gör garanterat detta igen!