Bakat toscaäpple

Tosca är namnet på ett underbart gott och knäckigt mandeltäcke som passar utmärkt att baka smarriga äpplen under. Toscaäpplen är suveränt att bjuda på till efterrätt, gärna med en klick lättvispad grädde eller en kula vaniljglass. Gästerna kommer att älska det!
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2016

Gör så här
00:15:00
00:20:00
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsberäkningen är beräknad per portion inkl glass.
Energi1870 KJ / 447 kCal
Fett18.5 g
Salt0.49 g
Kolhydrater63.1 g
Protein4.3 g
Kommentarer
10 stDetta är supergott men får inte smeten att stanna på äpplena, den rinner av och blir mer som en sås..
Camilla
Väldigt gott! Precis i min smak!
Barbro
Funkar jättebra med hackade sötmandlar (m skalet kvar) istället för mandelspån.
Anna