Bakat toscaäpple

Tosca är namnet på ett underbart gott och knäckigt mandeltäcke som passar utmärkt att baka smarriga äpplen under. Toscaäpplen är suveränt att bjuda på till efterrätt, gärna med en klick lättvispad grädde eller en kula vaniljglass. Gästerna kommer att älska det!
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2016

Gör så här
00:15:00
00:20:00
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsberäkningen är beräknad per portion inkl glass.
Energi1870 KJ / 447 kCal
Fett18.5 g
Salt0.49 g
Kolhydrater63.1 g
Protein4.3 g
Kommentarer
10 stDetta är supergott men får inte smeten att stanna på äpplena, den rinner av och blir mer som en sås..
Camilla
Väldigt gott! Precis i min smak!
Barbro
Funkar jättebra med hackade sötmandlar (m skalet kvar) istället för mandelspån.
Anna
Jättegott❣️det går bra med hasselnötter, valnötter oxå
Ester ulrika
Så gott och lätt att göra
Malin
Jättebra
Ann-kristin
Jättegott! Eftersom vi har varmluftsugn sänkte vi graderna och tiden. La till kanel på äpplena innan jag bredde på Toscasmeten. Kan tänka mig, har man för tunt lager blir det enklare bränt. Men för mycket gör den lös. Prova och avväg =)
Benny
Har man varmluftsugn behöver alla recept anpassas i värme o tid😊
Helena
Det blev svartbränt för mig också. Satte timern på 14 minuter. Max 10 minuter hade räckt.
Ida
Hej Ida! Trist, men alltid bra att hålla koll på tiden i god tid eftersom ugnar är så olika. Hälsningar Michelle
ICA-köket
Skitrecept- satte in i 225grader i 15 minuter och allt blev kolsvart. Bara att slänga och kvällen förstörd.
Camilla
Hej Camilla, vad tråkigt att det blev så fel! Det är svårt att veta vad som gått tokigt. Ugnar är lite olika, kanske man behöver passa äpplena extra noga mot slutet? Hoppas du vill testa receptet igen. Lycka till! Hälsningar, Terese
ICA-köket