Bakade tomater och fänkål

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Bakade tomater och fänkål

Fänkål och tomater är en ljuvlig smakkombination! Baka grönsakerna i ugnen tills de är söta och mjuka och servera som tillbehör till kött eller fisk.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2021

Bakade tomater och fänkål

Ingredienser

4 portioner
600 g  fänkål
2   vitlöksklyftor
600 g  tomater (gärna små)
2 krm  salt
2 krm  svartpeppar
2 msk  olivolja

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Detta recept är från Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rostad fänkålsröra
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Picklad fänkål
Betyg 4.9 av 5.
16 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Salsa med fänkål, gurka och dill
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rökt fänkål och spenat
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Picklade kantareller med fänkål
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fänkålssmoothie med bovete
Betyg 3.9 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga