Bakade tomater och fänkål
![Bakade tomater och fänkål](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_230090/cf_259/bakade_tomater_och_fankal.jpg)
Fänkål och tomater är en ljuvlig smakkombination! Baka grönsakerna i ugnen tills de är söta och mjuka och servera som tillbehör till kött eller fisk.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2021
![Bakade tomater och fänkål](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_230090/cf_259/bakade_tomater_och_fankal.jpg)
Ingredienser
4 portioner
600 g fänkål
2 vitlöksklyftor
600 g tomater (gärna små)
2 krm salt
2 krm svartpeppar
2 msk olivolja
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Detta recept är från Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.
Har du lagat receptet?
Kommentarer