Bakade betor, grillad blast och syrade hallon

10
1
Bakade betor, grillad blast och syrade hallon

Ta ett helhetsgrepp om rödbetan! Baka betorna i folie på grillen och grilla blasten. Kombinera med färska hallon som får frisk syra från vitvinsvinäger. Fint som förrätt, på buffén eller som huvudrätt tillsammans med andra grillade gröna rätter.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2016

Bakade betor, grillad blast och syrade hallon

Ingredienser

4 portioner
8
små rödbetor med blast
4 msk
olivolja
2 krm
salt
20
färska hallon
2 - 3 msk
vitvinsvinäger
-
nymalen peppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

10

Kommentar

Mona

2016-07-28

Verkar spännande har egna rödbetor brukar koka dem

Näringsvärde per portion

Energi 735 KJ / 176 kCal
Fett 13 g
Salt 0.8 g
Kolhydrater 11 g
Protein 2 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept