Bakad rotselleri med brynt salviasmör och hasselnötter

18
2
Bakad rotselleri med brynt salviasmör och hasselnötter

Rotsellerin bakas i ugn och serveras i bitar tillsammans med brynt salviasmör, ruccola och rostade, hackade hasselnötter som tillför krisp. En underbar lakto-ovo-vegetarisk rätt till julbordet!

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2018

Bakad rotselleri med brynt salviasmör och hasselnötter

Ingredienser

6 portioner
1
rotselleri (à ca 800 g)
2 msk
rapsolja
1 tsk
salt
100 g
smör
2 dl
färsk salvia
1 dl
hackade rostade hasselnötter
65 g
rucola
2 krm
svartpeppar

För alla

Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

18

Kommentarer

Annika

3/16/2020

Riktigt gott!

Lena

12/13/2019

Fantastiskt bra recept!

Näringsvärde per portion

Energi 1171 KJ / 280 kCal
Fett 26 g
Salt 2 g
Kolhydrater 8 g
Protein 3 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept