Bakad ricotta med svartkålschips

Ett roligt tillskott till årets julbord är den ugnsbakade ricottan! Ricotta blandas med parmesan, ägg och salt och gräddas i ugnen. Den färdigbakade ricottan toppas med syrligt apelsinskal och krispiga svartkålschips.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2022

Gör så här
00:40:00
00:15:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1199 KJ / 289 kCal
Fett22 g
Salt3 g
Kolhydrater5 g
Protein17 g
Kommentarer
2 stLåter som en modernare (och dyrare) variant av risgrynspuddingen vi brukade äta på jul när jag var liten.
Sandra
Har inte provat hela rätten... Men har gjort svartkålschipsen att ha till en annan rätt och oj vad gott det blev!! O själva chipsen blev så krispiga och spröda, lätt att göra! Rekommenderar dom varmt!
Marianne