Brännvinsostpaj med svartkål

5
0
Brännvinsostpaj med svartkål

En frasig, gyllene pajbotten som är fylld med en otroligt god pajfyllning som får smaklökarna att vattnas. Brännvinsostens starka smak gifter sig fint med den krämiga grädden, karamelliserade söta löken och fint skurna svartkålen. Pajen kan serveras som ett tillbehör på kräftskivan eller som en huvudrätt tillsammans med en fräsch sallad.

Skriv ut
Brännvinsostpaj med svartkål

Ingredienser

250 g
färsk pajdeg
1
gul lök
1 msk
rapsolja
125 g
skuren svartkål
4
ägg
2 dl
vispgrädde
3 dl
riven brännvinsost
1/2 tsk
salt
1 krm
nymalen svartpeppar

För alla

Kontrollera noga innehållet i pajdegen.
Innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri pajdeg.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Testa liknande recept