Brännvinsostpaj med svartkål

Betyg 4.6 av 5.
7 personer har röstat
0
Brännvinsostpaj med svartkål

En frasig, gyllene pajbotten som är fylld med en otroligt god pajfyllning som får smaklökarna att vattnas. Brännvinsostens starka smak gifter sig fint med den krämiga grädden, karamelliserade söta löken och fint skurna svartkålen. Pajen kan serveras som ett tillbehör på kräftskivan eller som en huvudrätt tillsammans med en fräsch sallad.

Brännvinsostpaj med svartkål

Ingredienser

undefined
250 g färsk pajdeg
1 gul lök
1 msk rapsolja
125 g skuren svartkål
4 ägg
2 dl vispgrädde
3 dl riven brännvinsost
1/2 tsk salt
1 krm nymalen svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.6 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Svartkålssallad med päron
Betyg 4.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Caesarsallad med svartkål
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kycklingfritatta med grönkål och svartkål
Betyg 2.6 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lättrimmad torsk med pumpacrème och vinbräserad svartkål
Betyg 3.2 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lökfräst svartkål
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Svartkålspanna med zucchini, kikärter och bakade ägg
Betyg 4.5 av 5.
21 personer har röstat
Under 30 min att tillaga