Brännvinsostpaj med svartkål

Betyg 4.5 av 5.
6 personer har röstat
0
Brännvinsostpaj med svartkål

En frasig, gyllene pajbotten som är fylld med en otroligt god pajfyllning som får smaklökarna att vattnas. Brännvinsostens starka smak gifter sig fint med den krämiga grädden, karamelliserade söta löken och fint skurna svartkålen. Pajen kan serveras som ett tillbehör på kräftskivan eller som en huvudrätt tillsammans med en fräsch sallad.

Brännvinsostpaj med svartkål

Ingredienser

undefined
250 g  färsk pajdeg
1   gul lök
1 msk  rapsolja
125 g  skuren svartkål
4   ägg
2 dl  vispgrädde
3 dl  riven brännvinsost
1/2 tsk  salt
1 krm  nymalen svartpeppar

För alla

Kontrollera noga innehållet i pajdegen.
Innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri pajdeg.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Mangoldpaj med kryddost
Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ostpaj med potatis, örter och tångcaviar
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Prästostpaj med kräftsallad
Betyg 3.8 av 5.
16 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Paj med purjolök, mangold och chiliost
Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sparrispaj med Västerbottensost och persilja
Betyg 4 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Västkustpaj
Betyg 4.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 60 min att tillaga