Bakad purjolök med getost och hasselnötter
4.8Världens godaste

Här ska inget ätbart skäras bort! Hela purjon bakas i ugnen och den milda lökens smaker matchas med lite amper getost och knapriga nötter. Bakad purjolök passar utmärkt att äta som huvudrätt med t ex couscous eller råris och en enkel grön sallad, men också perfekt som tillbehör till grillat kött eller fisk.

Gör så här
00:20:00
00:05:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bufféportion
Energi1160 KJ / 278 kCal
Fett21 g
Salt1.61 g
Kolhydrater9 g
Protein12 g
Kommentarer
7 stMycket gott. Hade inte getost hemma men det fungerade bra med fetaost istället.
Hélena karin
Såååå gott!!!!
Linn
Fantastiskt gott!
Karin
Supergott med parmaskinka till
Lottie
Toppen! Hade inte 'vanlig' inte heller hasselnötter men manchego och valnötter. Snyggt och gott.
Kristina
Hej Kristina! Mmmm... manchego, vad gott det låter! Tack för tipset! Hälsningar Elina
ICA-köket
Gott och enkelt!
Edward
Otroligt gott och enkelt. Går lika bra med fetaost och valnötter.
Louise