Bakad gös från Hjälmaren med palsternacka och korngryn samt äpple och kryddpepparyoghurt

2
0
Bakad gös från Hjälmaren med palsternacka och korngryn samt äpple och kryddpepparyoghurt

Ett smakrikt och mättande recept på gös med palsternacka och korngryn som du serverar med en utsökt kräm med äpple och kryddpepparyoghurt. Lyxig vardagsmat!

Skriv ut
Bakad gös från Hjälmaren med palsternacka och korngryn samt äpple och kryddpepparyoghurt

Ingredienser

4 portioner

Gös

4
bitar gösfilé utan skinn (à 150 g)
-
salt
-
smör till stekning

Äpple och kryddpepparyoghurt

4 dl
mezeyoghurt
4 msk
äppeljuice
1 tsk
stött kryddpeppar
-
salt

Palsternacka och krongryn

2 dl
kokta korngryn
2
palsternackor
1
rött äpple
2 msk
rapsolja
1 msk
äppelcidervinäger
-
salt och svartpeppar
1 dl
grovskuren dill
8
rädisor i klyftor

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Testa liknande recept