Bakad choklad med sharontopping

Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Bakad choklad med sharontopping

En fyllig chokladfondant blir en maffigt söt avslutning på middagen. Sharonfrukten blir en frisk och snygg garnering. Servera den bakade chokladen med glass eller vispad grädde för en extra lyxig dessert.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2015

Bakad choklad med sharontopping

Ingredienser

4 portioner
100 g smör
100 g mörk choklad
2 ägg
1/2 dl strösocker
1/2 dl potatismjöl
1/2 dl kakao

Sharontopping

2 sharonfrukter
2 msk smör
1 krm mortlade kardemummakärnor

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.5 personer har röstat

Kommentar

Kul att hitta ett fondant-recept som är glutenfritt från början.

Eva

2015-02-21

Näringsvärde per portion

Energi2273 KJ / 543 kCal
Fett39 g
Salt0.5 g
Kolhydrater39 g
Protein7 g

Testa liknande recept

Blåbärsbullar
Betyg 4.3 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Glutenfri semmelrulltårta
Betyg 4.5 av 5.37 personer har röstat
Receptet har 22 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Blåbärskakor
Betyg 3.8 av 5.22 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Shrikand med saffran
Betyg 3 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Mousse med kardemumma, äpple och rostad vit choklad
Betyg 3.9 av 5.34 personer har röstat
Receptet har 23 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Plommonsoppa med kardemummapannacotta
Betyg 3.5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad