Len och ljuvlig chokladkräm som bakas i ugn och serveras med körsbärssylt och mandel – en elegant efterrätt som är barnsligt god. Med lite brynt smör på toppen får desserten en smak av karamell.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2021
Fri från gluten. Innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av choklad, grädde, mjölk och smör.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Gick bra att ha formarna i ugnen i 3h, så att de stelnade. Mycket uppskattad efterrätt.
Boel
2023-01-06Gick bra att ha formarna i ugnen i 3h, så att de stelnade. Mycket uppskattad efterrätt.
Boel
2023-01-06En väldigt god, smakrik och uppskattad dessert som även är enkel att göra.😋 Går väldigt bra att grädda choklad formarna/ tallrikarna dagen innan.👍🏼
Jannica
2022-10-28