Baguette med mortadella, örtricotta, pecorino och rucola

Betyg 4 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Baguette med mortadella, örtricotta, pecorino och rucola

En matig och god macka med inspiration från Italien. Rustik baguette fylld med krämig örtricotta, pecorino, oliver och mortadella, toppas med pepprig rucola och passar utmärkt till picknicken.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2023

Baguette med mortadella, örtricotta, pecorino och rucola

Ingredienser

4 portioner
250 g ricottaost
2 dl hackade örter t ex basilika och timjan
2 krm salt
1 krm svartpeppar
2 dl urkärnade gröna oliver
1 baguette
ca 200 g mortadella
65 g rucola
100 g riven pecorinoost

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2241 KJ / 535 kCal
Fett34 g
Salt4 g
Kolhydrater29 g
Protein28 g

Testa liknande recept

  • Cacio e pepe-pizza
    Betyg 4.1 av 5.17 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ricotta- & shiitake-entré
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Parmarullar med olivkräm
    Betyg 3.4 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad