Papardelle med tomat, grönpeppar och ricotta
Papardelle är breda pastaband som i den här italienska rätten blandats med en tomatsås med viss hetta från grönpeppar. Pastarätten toppas med ruccola och krämig ricotta.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 6 2012
Ingredienser
4 portioner
3 vitlöksklyftor
1 msk olivolja
6 tomater
1/2 dl vatten
1 msk tomatpuré
1/2 msk honung
2 msk balsamicovinäger
1 msk grönpeppar
1/2 tsk salt
1 krm peppar
500 g färsk pasta (gärna papardelle)
250 g salami
1 dl ricottaost
65 g rucola
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2839 KJ / 681 kCal
Fett43.3 g
Kolhydrater39.4 g
Protein31.3 g
Kommentarer
Hej! Msk tycker vi blir bra och har nu lagt till det i receptet.
Redaktionen
2012-02-082 TSK ELLER MSK PÅ BALSAMICO'N TRO?
Anna
2012-02-06