Papardelle med tomat, grönpeppar och ricotta

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
2
Papardelle med tomat, grönpeppar och ricotta

Papardelle är breda pastaband som i den här italienska rätten blandats med en tomatsås med viss hetta från grönpeppar. Pastarätten toppas med ruccola och krämig ricotta.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 6 2012

Papardelle med tomat, grönpeppar och ricotta

Ingredienser

4 portioner
3 vitlöksklyftor
1 msk olivolja
6 tomater
1/2 dl vatten
1 msk tomatpuré
1/2 msk honung
2 msk balsamicovinäger
1 msk grönpeppar
1/2 tsk salt
1 krm peppar
500 g färsk pasta (gärna papardelle)
250 g salami
1 dl ricottaost
65 g rucola

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Hej! Msk tycker vi blir bra och har nu lagt till det i receptet.

Redaktionen

2012-02-08

2 TSK ELLER MSK PÅ BALSAMICO'N TRO?

Anna

2012-02-06

Näringsvärde per portion

Energi2839 KJ / 681 kCal
Fett43.3 g
Kolhydrater39.4 g
Protein31.3 g

Testa liknande recept

Ljummen sallad med steklök och körsbärstomater
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pizza med salami, mozzarella och rucolasallad
Betyg 4.4 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Salamifylld kyckling
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pizza med oliver och majs
Betyg 3.6 av 5.
20 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillade snittar
Betyg 2.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Våffelmacka med salami och katrinplommon
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga