Baconlindad torsk med potatis- och broccolimos

Baconlindad torsk med potatis- och broccolimos är en god fiskrätt. Sältan från baconen kompletterar det milda potatismosets lena yoghurtsmak och broccolin du vispar i ger moset en härlig färg. Torskfilé, hoki eller sej är fisk som passar denna rätt.

Ingredienser
4 portioner
10 - 12 potatisar (12 potatisar motsvarar 1 kg)
400 g sej, hoki eller torskfilé (färsk eller djupfryst)
1 tsk salt
1 krm peppar
1 paket bacon (à 140 g)
1 paket djupfryst broccoli (à 250 g)
2 dl matyoghurt
1 tsk salt
1 tsk socker
1 - 2 krm mald vitpeppar
Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2066 KJ / 494 kCal
Fett16.9 g
Kommentarer
17 stBroccolimoset var kalasbra men torsken med bacon funkade dåligt. Blöt bacon och rå torsk
Maria
Tråkig och ganska smaklös rätt. Bättre att göra potatismos och ha färsk lätt kokt broccoli bredvid. Saknar en smarrig vitvinsås e.dyl.
Helen
Ganska smaklöst tyvärr.
Joline