Baconlindad kolja med avokado
Högklassig kolja inlindad i bacon med en trevlig avokadosallad i vinägrett. Servera med pressad eller kokt potatis och sallad. Toppa med rostade pinjenötter och njut av denna utsökta måltid.
Ingredienser
4 portioner
500 g kolja
1 msk pressad juice av citron
1 tsk majsstärkelse
salt
peppar
4 skivor bacon
4 avokador
1/2 dl vinägrett
ev 1 msk rostade pinjenötter
Till servering
pressad eller kokt potatis
grönsallad
Gör så här
I näringsberäkningen ingår kokt potatis och grönsallad.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2600 KJ / 621 kCal
Fett35.6 g
Kommentarer
Gott med mindre och fler bullar tycker vi! Krydda ordentligt.
Urban
2011-02-23Varför krångla till det att mixa fisken? Godare med fiskbit och så kryddar man med mycket citronpeppar. Då blev det godare!
Gerd
2006-10-28