Högklassig kolja inlindad i bacon med en trevlig avokadosallad i vinägrett. Servera med pressad eller kokt potatis och sallad. Toppa med rostade pinjenötter och njut av denna utsökta måltid.
Ingredienser
4 portioner
500
g
kolja
1
msk
pressad juice av citron
1
tsk
majsstärkelse
salt och peppar
4
skivor bacon
4
avokador
1/2
dl
vinägrett
ev 1
msk
rostade pinjenötter
Till servering
pressad eller kokt potatis
grönsallad
Gör så här
I näringsberäkningen ingår kokt potatis och grönsallad.
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
1
2 st
Kommentarer
Urban
2011-02-23
Gott med mindre och fler bullar tycker vi! Krydda ordentligt.
Gerd
2006-10-28
Varför krångla till det att mixa fisken? Godare med fiskbit och så kryddar man med mycket citronpeppar. Då blev det godare!
Kommentarer
Urban
2011-02-23Gott med mindre och fler bullar tycker vi! Krydda ordentligt.
Gerd
2006-10-28Varför krångla till det att mixa fisken? Godare med fiskbit och så kryddar man med mycket citronpeppar. Då blev det godare!