Baconfräst svartkål

Betyg 4.1 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Baconfräst svartkål

Baconfräst svartkål är ett gott tillbehör till kyckling, lax eller till och med pasta. Svartkål är en sorts mild kål med stora blad. Populär i Italien och perfekt att fräsa med lök och bacon som här. Om du vill är det också gott att gräddstuva svartkålen.

Baconfräst svartkål

Ingredienser

4 portioner
ca 300 g svartkål
1 gul lök
140 g tärnad bacon
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

Häll gärna med lite matlagningsgrädde eller creme fraiche.

Sara

2022-01-07

Näringsvärde per portion

Energi669 KJ / 160 kCal
Fett12.2 g
Kolhydrater2.8 g
Protein8.5 g

Testa liknande recept

Pizza bianco med svartkål och ädelost
Betyg 4.4 av 5.33 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lökfräst svartkål
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Brännvinsostpaj med svartkål
Betyg 4.6 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ugnsbakad torsk med krämig svartkål
Betyg 4.2 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Svartkål i tomatkräm med parmesan
Betyg 4.7 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Svartkålspasta med torrsaltat bacon
Betyg 4.4 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad