Baconfräst svartkål

Betyg 4.1 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Baconfräst svartkål

Baconfräst svartkål är ett gott tillbehör till kyckling, lax eller till och med pasta. Svartkål är en sorts mild kål med stora blad. Populär i Italien och perfekt att fräsa med lök och bacon som här. Om du vill är det också gott att gräddstuva svartkålen.

Baconfräst svartkål

Ingredienser

4 portioner
ca 300 g svartkål
1 gul lök
140 g tärnad bacon
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Häll gärna med lite matlagningsgrädde eller creme fraiche.

    Sara

Näringsvärde per portion

Energi669 KJ / 160 kCal
Fett12.2 g
Kolhydrater2.8 g
Protein8.5 g

Testa liknande recept

  • Lökfräst svartkål
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Svartkålspasta med torrsaltat bacon
    Betyg 4.4 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ugnsbakad torsk med krämig svartkål
    Betyg 4.2 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Vild korv stroganoff
    Betyg 3.5 av 5.26 personer har röstat
    Receptet har 12 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Chorizo-stroganoff med paprika
    Betyg 3.6 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad