Magisk avokadosoppa med mjuk och fluffig smak. Kräftstjärtarna marineras i en otroligt god sås gjord på de enkla ingredienserna vitlök, olivolja, dill och basilika. Avokadosoppan är enkel att göra och fantastisk att äta.
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2005
Läs noggrannt ingrediensförteckningen på hönsbuljongen. I övrigt fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ulf
2016-01-08KASS !! Vattnig o smaklös förutom kräftstjärtarna, aldrig mer.
Carin
2014-08-14Mycket god och uppskattad av hela familjen ! Enkel och mumsig ! Jag slå ett slag för soppor , alla varianter !!! / Carin
Britta
2014-06-01Suveränt god och enkel att göra. Bli om möjligt ännu bättre med en dutt cayennepeppar, en klick créme fraiche, och massor med klippt kinesisk gräslök. Då är det inte nödvändigt med kräftstjärtar heller.j