Avokado- och räkröra

Betyg 3.3 av 5.
32 personer har röstat
6
Avokado- och räkröra

En lyxig och bedårande röra som kommer att bli en förrättsfavorit. Ägg, avokado, räkor och stenbitsrom blandar du med fyllig majonnäs och crème fraiche. Kombinationen är fantastiskt god.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2003

Avokado- och räkröra

Ingredienser

6 portioner
200 g skalade räkor
3 hårdkokta ägg
1 - 1 1/2 avokador
1 burk stenbitsrom eller sikrom (à 100 g)
1 dl majonnäs
2 dl crème fraiche
salt
citronpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
32 personer har röstat

Kommentarer

Väldigt lätt o göra o god. Så även jag klarade av det

Stefan

2024-01-01

Super gott verkligen, haft den som förrätt på toast och det har varit en succé, ha gärna pressad lime i blir ännu godare + att avokadon håller sig bättre!

Elin

2007-08-30

Super gott verkligen, haft den som förrätt på toast och det har varit en succé, ha gärna pressad lime i blir ännu godare + att avokadon håller sig bättre! Har även skippat romen..

Elin

2007-08-30

Testa liknande recept

Hovmästarräkor
Betyg 3.1 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Senapsräkor med pepparrot
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Västkustsill
Betyg 4.7 av 5.
44 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fisk med kall räk- och romsås
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Räkmacka Asian style
Betyg 4.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fransk fiskbullssallad
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga