En lyxig och bedårande röra som kommer att bli en förrättsfavorit. Ägg, avokado, räkor och stenbitsrom blandar du med fyllig majonnäs och crème fraiche. Kombinationen är fantastiskt god.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2003
Innehåller ägg. Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Super gott verkligen, haft den som förrätt på toast och det har varit en succé, ha gärna pressad lime i blir ännu godare + att avokadon håller sig bättre! Har även skippat romen..
Elin
2007-08-30Super gott verkligen, haft den som förrätt på toast och det har varit en succé, ha gärna pressad lime i blir ännu godare + att avokadon håller sig bättre!
Elin
2007-08-30Jättegod röra eller som förrätt. Kanon att den går att förbereda kvällen innan . Lätt att tillsätta avokaden när det är dags att ta fram förrätten. Håller med att det är snyggt att dekorera med lime. Kan tänka mig att den är jättegod till bakad potatis
May-ann
2007-01-30