Avokado- och räkröra
En lyxig och bedårande röra som kommer att bli en förrättsfavorit. Ägg, avokado, räkor och stenbitsrom blandar du med fyllig majonnäs och crème fraiche. Kombinationen är fantastiskt god.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2003
Ingredienser
6 portioner
200 g skalade räkor
3 hårdkokta ägg
1 - 1 1/2 avokador
1 burk stenbitsrom eller sikrom (à 100 g)
1 dl majonnäs
2 dl crème fraiche
salt
citronpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Väldigt lätt o göra o god. Så även jag klarade av det
Stefan
2024-01-01Super gott verkligen, haft den som förrätt på toast och det har varit en succé, ha gärna pressad lime i blir ännu godare + att avokadon håller sig bättre!
Elin
2007-08-30Super gott verkligen, haft den som förrätt på toast och det har varit en succé, ha gärna pressad lime i blir ännu godare + att avokadon håller sig bättre! Har även skippat romen..
Elin
2007-08-30