Potatishalvor med salt topping

0
0
Potatishalvor med salt topping

Bjud dina gäster på delikata potatishalvor med salt topping. Medan din nykokta potatis svalnar så gör du en mumsig mousse av crème fraiche, lök och lyxig stenbitsrom. Servera dina kalla potatishalvor med små mousseägg på toppen. Vackert och gott!

Potatishalvor med salt topping

Ingredienser

8 portioner
1 kg färskpotatis
5 gelatinblad
1 rödlök
1 knippa gräslök
4 dl lätt crème fraiche
1 burk röd stenbitsrom (à 100 g)
1/2 tsk salt
1/2 tsk citronpeppar

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer