Avokado- och räkröra

En lyxig och bedårande röra som kommer att bli en förrättsfavorit. Ägg, avokado, räkor och stenbitsrom blandar du med fyllig majonnäs och crème fraiche. Kombinationen är fantastiskt god.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2003

Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
6 stVäldigt lätt o göra o god. Så även jag klarade av det
Stefan
Super gott verkligen, haft den som förrätt på toast och det har varit en succé, ha gärna pressad lime i blir ännu godare + att avokadon håller sig bättre! Har även skippat romen..
Elin
Super gott verkligen, haft den som förrätt på toast och det har varit en succé, ha gärna pressad lime i blir ännu godare + att avokadon håller sig bättre!
Elin
Jättegod röra eller som förrätt. Kanon att den går att förbereda kvällen innan . Lätt att tillsätta avokaden när det är dags att ta fram förrätten. Håller med att det är snyggt att dekorera med lime. Kan tänka mig att den är jättegod till bakad potatis
May-ann
Helt sjukt gott som förrätt på toast! Garnerade också med extra lime...
Ulrika
Serverade denna röra på bröd som förrätt alla gillade den. Mitt tips är att garnera med två små klyftor lime. Det blir som pricken över i:et.
Sara