Somriga grillgrönsaker

Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
0
Somriga grillgrönsaker

Somriga grillgrönsaker är ett utmärkt tillbehör som är lika uppskattat av vuxna som barn. Tillaga grönsakerna var för sig och blanda dem sedan med krispig rucola till en grönsakssallad. Servera salladen med söt honungsdressing och smakrik chèvre.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2009

Somriga grillgrönsaker

Ingredienser

8 portioner
1 kg  rödbetor
400 g  färskpotatis
2   rödlökar
8   morötter
salt
peppar
400 g  färsk, vit sparris
smör
2   påsar rucola (à 70 g)
2 msk  flytande honung
2 msk  balsamvinäger
3 msk  olivolja
300 g  chèvre

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj ost lagrad mer än 3 mån. Byt smör mot laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfritt ostalternativ t ex tofu. Byt smör mot mjölkfritt matfett.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rödbetspaj med chèvre och valnötter
Betyg 3.7 av 5.
53 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Primörbetor, getyoghurt och smulat isterband
Betyg 4.1 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Spenatfrittata med knipprödbetor och getost
Betyg 1 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Sallad med rostade rödbetor och grapefrukt
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga