Auberginedip

Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Auberginedip

Auberginedip är gott att bre på rostad baguette, att äta i pitabröd eller till chips. Den består av yoghurt, crème fraiche, aubergine, citron, vitlök och sesamfrö.

Auberginedip

Ingredienser

4 portioner
4/5 dl  naturell yoghurt
1/2 dl  crème fraiche
1 - 1 1/2   auberginer
1/2   pressad citron
1   pressad vitlöksklyfta
3 msk  rostade sesamfrön

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri matlagningsyoghurt och laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurt och ersätt crème fraiche med imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Tips

Auberginedip är gott att bre på rostad baguette, att äta i pitabröd eller till chips.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Aubergineröra med paprika
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Baba ganoush med mynta och chili
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Klassisk baba ganoush
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Baba ganouch- aubergindipp
Betyg 3.3 av 5.
49 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Baba ganoush – Aubergineröra
Betyg 3.5 av 5.
147 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 60 min att tillaga