Aubergine- och zuccinibakelse

1
0
Aubergine- och zuccinibakelse

Ett roligt sätt att servera en ljuvlig förrätt på. Aubergine och zucchini är sedan länge en välkänd lyckad kombination och med den goda fårosten blir bakelsen en angenäm aptitretare.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2005

Aubergine- och zuccinibakelse

Ingredienser

4 portioner
1 stor zucchini
1 aubergine
1 tsk salt
1 - 1 1/2 msk olivolja
200 g fårost

Tomatsalsa

2 kvisttomater
1 rödlök
1 vitlöksklyfta
1 1/2 msk socker
2 msk vitvinsvinäger
2 msk finhackad persilja

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: byt fårosten mot t ex tofu.

Gör så här

Receptet är avsett för 4 portioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1040 KJ / 250 kCal
Fett 17 g
Läs mer om näringsvärden