Asiatiska pastaknyten (variant på dumplings)

Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat
1
Asiatiska pastaknyten (variant på dumplings)

Rolig och mättande förrätt eller plockmat på buffén. Asiatiska pastaknyten har en mumsig blandning av stekt svamp och salt blandfärs. Ångkoka knytena för bästa smak och servera med soja.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2003

Asiatiska pastaknyten (variant på dumplings)

Ingredienser

20 st
1 msk olja
2 msk shiitakesvamp eller annan svamp
2 msk finhackad vitlök
150 g blandfärs
2 tsk vetemjöl
2 msk woksås
1 paket färska lasagneplattor (à ca 200 g)
äggula till pensling

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat

Kommentar

Skojigt med knyten=överraskningar. Dessutom en utomordentligt god svamprätt att variera med.

Kristina

2005-11-10

Testa liknande recept

Gyoza med tofu, shiitakesvamp och ingefära
Betyg 4.7 av 5.
22 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekta tomater med shiitakesvamp
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Wok med teriyaki och sesam
Betyg 4 av 5.
34 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Dumplings (deg)
Betyg 3.8 av 5.
82 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chilistekt shiitake med purjolök
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kinawok med woksås och cashewnötter
Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga