Asiatisk rödkålssallad med rostbiff

Betyg 4.5 av 5.27 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Asiatisk rödkålssallad med rostbiff

Allehanda sorters kål är bara så bra mat! I den här rödkålssalladen med asiatisk dressing kan du lika väl ta grön-, vit- eller spetskål – eller varför inte en blandning? Förstärk med gröna salladsblad, avokado och sojabönor. Bjud med rostbiff och salta jordnötter. Gott!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2016

Asiatisk rödkålssallad med rostbiff

Ingredienser

4 portioner
200 g strimlad kål (t ex röd-, grön- eller vitkål)
1 påse blandsallad (à 65 g)
2 tärnade avokador
250 g tinade sojabönor
2 msk rapsolja
2 msk japansk soja
1 msk riven ingefära
1 tsk honung
1 finhackad chilifrukt
120 g rostbiff

Topping

rostade kokoschips
grovhackade salta jordnötter

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Supergod! Brukar byta ut rostbiffen mot räkor och addera gurka/rädisor

    Therese

  • Gott! Tog bröd till för chilin gjorde den stark.

    Maria

Näringsvärde per portion

Näringsberäkning är inkl. topping.
Energi1816 KJ / 434 kCal
Fett32 g
Salt2 g
Kolhydrater13 g
Protein20 g

Testa liknande recept

  • Grönkålsshake
    Betyg 4 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Rostbiff
    Betyg 4.3 av 5.170 personer har röstat
    Receptet har 23 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pastawok
    Betyg 1.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tunnbrödsrulle med potatissallad
    Betyg 4.4 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad