Asiatisk quornsallad | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Asiatisk quornsallad

En krispig, vegetarisk quornsallad som passar perfekt när tiden tryter. Blanda bara ihop dina färska grönsaker med nystekta qournbitar och häll över den goda dressingen som ger en härlig hetta till din asiatiska quornsallad.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Stek qournbitarna på medelvärme i olivoljan enligt förpackningens anvisning.
  2. Skölj grönsakerna. Skär paprikan, urkärnade tomater och avokado i träningar. Blanda ihop alla ingredienserna till salladen. Vänd ner quornbitarna.
  3. Dressing: Blanda chili, limeskal, -juice, ingefära, soja och olja. Vänd ner dressingen i salladen och låt dra 5 minuter.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på quornförpackningen (innehåller ägg, mjölkprotein och gluten).
Gör glutenfri: byt ut quorn mot kycklingfilé.
Gör mjölkproteinfri: byt ut quorn mot kycklingfilé.
Gör äggfri: byt ut quorn mot kycklingfilé.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 400 g quornbitar
  • 1 msk olivolja
  • 1 liten röd paprika
  • 2 tomater
  • 2 avokador
  • 2 dl böngroddar
  • 1 kruka färsk koriander
Dressing
  • 1 msk hackad röd chili
  • 1 tsk rivet skal av lime
  • 1 msk limejuice
  • 1 msk färskriven ingefära
  • 1/2 dl soja
  • 1/2 dl matolja
Lägg till i inköpslistan