Ett fantastiskt recept på ärtpesto med fröstekt torsk, där den supersmarriga ärtpeston och ljuvliga fröstekta torsken bildar en underbar smakkombination! Servera den perfekt stekta torsken tillsammans med nykokt potatis, fräsch medelhavssalladsmix och ärtpeston. Ett recept som helt enkelt måste testas!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
21 2013
Rätten är fri från laktos men innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt mjöl.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Matz
2019-05-24Ska man verkligen mixa ner salladen i peston? Det blev jättekonstigt.
Redaktionen ICAse
2019-05-24Hej Matz! Nej, det ska man inte. Jag ber så mycket om ursäkt för att det blev så konstigt. Salladen ska naturligtvis serveras till maten och inte mixas i peston. Jag har nu uppdaterat receptet med rätt procedur. Hoppas att du vill laga receptet igen. Trevlig helg! Hälsningar Elina