Ärtpesto med fröstekt torsk

Ett fantastiskt recept på ärtpesto med fröstekt torsk, där den supersmarriga ärtpeston och ljuvliga fröstekta torsken bildar en underbar smakkombination! Servera den perfekt stekta torsken tillsammans med nykokt potatis, fräsch medelhavssalladsmix och ärtpeston. Ett recept som helt enkelt måste testas!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 21 2013

Ingredienser
4 portioner
600 g torskfilé
900 g färskpotatis
1 msk sesamfrön
1 dl solroskärnor
1 ägg
salt
peppar
2 msk vetemjöl
1 msk olivolja
Ärtpesto
2 dl gröna ärtor
1/2 dl solroskärnor
1/2 burk parmesanflarn (à 95 g)
2 msk olivolja
1/2 vitlöksklyfta
Vid servering
1/2 påse medelhavsmix sallad (à 125 g)
Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2382 KJ / 569 kCal
Fett24.6 g
Kolhydrater42.1 g
Protein40.8 g
Kommentar
Ska man verkligen mixa ner salladen i peston? Det blev jättekonstigt.
Matz
2019-05-24Hej Matz! Nej, det ska man inte. Jag ber så mycket om ursäkt för att det blev så konstigt. Salladen ska naturligtvis serveras till maten och inte mixas i peston. Jag har nu uppdaterat receptet med rätt procedur. Hoppas att du vill laga receptet igen. Trevlig helg! Hälsningar Elina
Redaktionen
2019-05-24