Ärtkräm med bakad lök

Betyg 4.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ärtkräm med bakad lök

Gröna ärter mixade tillsammans med parmesan och ugnsbakad lök blir till en ljuvlig grön röra. Röran är god till bröd, som del i en varm eller kall sallad, eller som tillbehör på buffébordet.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2019

Ärtkräm med bakad lök

Ingredienser

ca 2 dl
1 stor gul lök
250 g tinade frysta gröna ärtor
1 dl riven parmesan
1/2 dl olivolja
1/2 tsk salt
1/2 tsk svartpeppar

Till servering

mjukt bröd eller fröknäcke

Gör så här

00:50:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per dl

Näringsvärdet är beräknat per dl exkl. bröd.
Energi1649 KJ / 394 kCal
Fett28 g
Salt2.5 g
Kolhydrater16 g
Protein16 g

Testa liknande recept

Ärtpesto
Betyg 4.6 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Pastasallad med ärtkräm och fetaost
Betyg 3.8 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lasagne bianco med ärter och svamp
Betyg 4.2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fransk wasabi
Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ärtpuré
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Tagliatelle med champinjoner, vitlök, ärter och parmesan
Betyg 3.8 av 5.157 personer har röstat
Receptet har 11 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad