Fläskkarrépiccata med piffat avorioris

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Fläskkarrépiccata med piffat avorioris

Fläskkarrépiccata med piffat avorioris är en tilltalande kombination av smaker. Köttet paneras i en härlig kryddblandning och riset får smak av parmesanost och grönsaker.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2010

Fläskkarrépiccata med piffat avorioris

Ingredienser

4 portioner
400 g benfria fläskkarréskivor
margarin

Ris

1/2 gul lök
1 morot
olja
2 1/2 dl avorioris
5 dl vatten
salt
2 dl frysta ärtor
25 g parmesan
1/2 dl fryst persilja

Panering

1 ägg
2 msk vatten
25 g parmesan
1 tsk paprikapulver
1 krm salt
1/2 krm svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Zucchinipiccata med tomatsås
Betyg 3.4 av 5.
53 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grön hummus
Betyg 2.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Krispig fisk med gräddiga ärtor
Betyg 3.9 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sötsur fläskkarré med grönsaksris och ägg
Betyg 4.3 av 5.
18 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Frasig fisk med franska ärter
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Citronärter
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga