Frasiga ärtbiffar som påminner om falafel i smaken, men som görs på okokta gula ärter i stället för kikärter. Bjud med tortillabröd, sallad och guacamole och du har en nyttig och fräsch vegetarisk rätt som funkar utmärkt till fredagsmyset i stället för tacos.
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2014
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: Välj glutenfritt tortillabröd.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Helena
2021-07-24Mycket goda och frasiga. Fick några hårda ärtor som inte mixades
Paula
2020-07-28Ska man inte koka ärtorna innan man mixar dom?
Redaktionen ICAse
2020-07-31Hej Paula! Nej, du ska bara blötlägga dem i 12 timmar som det står i receptet. Hälsningar Michelle
Cecilia
2016-02-11Vilken höjdare! Stekte mindre bitar och gjorde en egen yougurtsås till + guacamolen som var supergod. Detta är en ny favoriträtt.