Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Argentinsk machobiff med bönröra

Argentinsk machobiff, heta korvar och festlig bönröra förgyller snabbt er ljumma sommarkväll. Bönröran består av enkelt ihopmixade kidneybönor, tomat, rödlök, persilja och rödvinsvinäger.

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 1998
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 6 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Bönröra: Blanda ingredienserna till bönröran.
  2. Salta och peppra köttet. Grilla skivorna 4-5 minuter per sida tillsammans med korvarna.

Tips

Eftersom denna anrättning är väl tilltagen (många goda gram...), kan det vara lämpligt att servera måltiden som en buffé, gärna i trädgården med ett kraftigt rödvin till.

Ingredienser

Portioner: 6
  • 6 skivor biff eller entrecôte (macho, à 250 g )
  • 6 starka korvar
Bönröra
  • 2 burkar avsköljda kidneybönor (à 400 g)
  • 6 tärnade tomater
  • 1 finhackad rödlök
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 dl olivolja
  • 1/2 dl rödvinsvinäger
  • salt och peppar
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 158 kJ / 158 kCal
Fett: 34 g
Läs mer om näringsvärden

ICA återkallar ICA Wrap med tonfisk Läs mer