Argentinsk machobiff, heta korvar och festlig bönröra förgyller snabbt er ljumma sommarkväll. Bönröran består av enkelt ihopmixade kidneybönor, tomat, rödlök, persilja och rödvinsvinäger.
Eftersom denna anrättning är väl tilltagen (många goda gram...), kan det vara lämpligt att servera måltiden som en buffé, gärna i trädgården med ett kraftigt rödvin till.
Har du lagat receptet?
Tillagat (0)
Vad tyckte du om receptet?
Betyg 4.5 av 5.
22 personer har röstat
2 st
Kommentarer
Jag brukar byta ut rödvinsvinägern mot balsamvinäger för en lite "rundare" smak. Man kan också minska lite på olivoljan utan att det påverkar smaken negativt. Det blir också ännu godare om man gör den i god tid innan. Glöm inte heller att salta och peppra även bönröran!
Desireé
2006-11-03
Bönröran är en klassiker hos oss! Vi har den till grillat eller stekt kött!
Kommentarer
Jag brukar byta ut rödvinsvinägern mot balsamvinäger för en lite "rundare" smak. Man kan också minska lite på olivoljan utan att det påverkar smaken negativt. Det blir också ännu godare om man gör den i god tid innan. Glöm inte heller att salta och peppra även bönröran!
Desireé
2006-11-03Bönröran är en klassiker hos oss! Vi har den till grillat eller stekt kött!
Eva
2005-07-13