Äpple- och rödlöksmarmelad med kanel

0
0
Äpple- och rödlöksmarmelad med kanel

En äpple- och rödlöksmarmelad med fin balans mellan sötman från lök, äpple, honung och syran från vin och vinäger. Ett utmärkt tillbehör till en stek men passar också till lagrad ost, kallskuret och paté. Äpple- och lökmarmeladen håller sig drygt någon månad i kylskåpet.

Äpple- och rödlöksmarmelad med kanel

Ingredienser

4 dl
2 rödlökar
1 msk olja
2 röda äpplen
3 msk honung
2 msk rödvinsvinäger
2 dl rött vin eller rött matlagningsvin
1 kanelstång
salt
peppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Näringsvärdet är beräknat per dl.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 725 KJ / 173 kCal
Fett 3 g
Salt 0.5 g
Kolhydrater 25 g
Protein 1 g
Läs mer om näringsvärden