Äpple- och rödlöksmarmelad med kanel

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Äpple- och rödlöksmarmelad med kanel

En äpple- och rödlöksmarmelad med fin balans mellan sötman från lök, äpple, honung och syran från vin och vinäger. Ett utmärkt tillbehör till en stek men passar också till lagrad ost, kallskuret och paté. Äpple- och lökmarmeladen håller sig drygt någon månad i kylskåpet.

Äpple- och rödlöksmarmelad med kanel

Ingredienser

4 dl
2 rödlökar
1 msk olja
2 röda äpplen
3 msk honung
2 msk rödvinsvinäger
2 dl rött vin eller rött matlagningsvin
1 kanelstång
salt
peppar

Gör så här

00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per dl

Näringsvärdet är beräknat per dl.
Energi725 KJ / 173 kCal
Fett3 g
Salt0.5 g
Kolhydrater25 g
Protein1 g

Testa liknande recept

Morotsmarmelad med citron och kanel
Betyg 3.8 av 5.25 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Clementin- och aprikosmarmelad med kanel
Betyg 2.1 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Snabb äppelmarmelad med pistagenötter
Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Jordgubbsmarmelad
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Svart vinbärssylt med päron och kanel
Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lökmarmelad med apelsin och senap
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad