Äpple- och rödlöksmarmelad med kanel

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Äpple- och rödlöksmarmelad med kanel

En äpple- och rödlöksmarmelad med fin balans mellan sötman från lök, äpple, honung och syran från vin och vinäger. Ett utmärkt tillbehör till en stek men passar också till lagrad ost, kallskuret och paté. Äpple- och lökmarmeladen håller sig drygt någon månad i kylskåpet.

Äpple- och rödlöksmarmelad med kanel

Ingredienser

4 dl
2 rödlökar
1 msk olja
2 röda äpplen
3 msk honung
2 msk rödvinsvinäger
2 dl rött vin eller rött matlagningsvin
1 kanelstång
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per dl

Näringsvärdet är beräknat per dl.
Energi725 KJ / 173 kCal
Fett3 g
Salt0.5 g
Kolhydrater25 g
Protein1 g

Testa liknande recept

Morotsmarmelad med citron och kanel
Betyg 3.8 av 5.
25 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Jordgubbsmarmelad
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Clementin- och aprikosmarmelad med kanel
Betyg 2.1 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lökmarmelad med apelsin och senap
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Svart vinbärssylt med päron och kanel
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Rika riddare med plommonmarmelad
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga