Lökmarmelad med apelsin och senap

0
0
Lökmarmelad med apelsin och senap

Schalottenlöksmarmelad är ett helt perfekt tillbehör till cornichons, charkuterier och paté. Lökmarmeladen har smak av apelsin och dijonsenap och sötman till marmeladen kommer från svartvinbärsgelé samt de frästa schalottenlökarna.

Lökmarmelad med apelsin och senap

Ingredienser

6 portioner
250 g schalottenlök
1 msk olja
1 dl rött matlagningsvin
2 msk svartvinbärsgelé
1/2 msk dijonsenap
1/2 apelsin (finrivet skal och 1 1/2 msk saft)

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 250 KJ / 60 kCal
Fett 2 g
Salt 0.01 g
Kolhydrater 8 g
Protein 1 g
Läs mer om näringsvärden