Lökmarmelad med apelsin och senap
![Lökmarmelad med apelsin och senap](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_232815/cf_259/lokmarmelad_med_apelsin_och_senap.jpg)
Schalottenlöksmarmelad är ett helt perfekt tillbehör till cornichons, charkuterier och paté. Lökmarmeladen har smak av apelsin och dijonsenap och sötman till marmeladen kommer från svartvinbärsgelé samt de frästa schalottenlökarna.
![Lökmarmelad med apelsin och senap](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_232815/cf_259/lokmarmelad_med_apelsin_och_senap.jpg)
Ingredienser
6 portioner
250 g schalottenlök
1 msk olja
1 dl rött matlagningsvin
2 msk svartvinbärsgelé
1/2 msk dijonsenap
1/2 apelsin (finrivet skal och 1 1/2 msk saft)
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi250 KJ / 60 kCal
Fett2 g
Salt0.01 g
Kolhydrater8 g
Protein1 g
Kommentarer