Jordgubbsmarmelad

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
1
Jordgubbsmarmelad

Lättlagad och fenomenalt god jordgubbsmarmelad med toner av kanel, lagerblad och cointreau. Smakar förträffligt med god ost och kan även serveras till nybakade scones!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010

Jordgubbsmarmelad

Ingredienser

4 dl
2   liter jordgubbar
3 dl  socker
3   kanelstänger
5   lagerblad
2 msk  Cointreau

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentar

Hur länge håller den i kylen?

Jeanett

2023-06-25

Hej Jeanett! En öppnad burk håller ca 1 månad i kylskåp. Titta, lukta och smaka för att avgöra hållbarheten. Hälsningar Elina

Redaktionen

2023-06-30

Testa liknande recept

Clementin- och aprikosmarmelad med kanel
Betyg 2 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rabarber- och jordgubbsmarmelad med lime
Betyg 3.6 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Jordgubbs- och rabarbermarmelad med vanilj
Betyg 4.1 av 5.
25 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Äpple- och rödlöksmarmelad med kanel
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Marmelad av färsklök
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Early bird breakfast martini
Betyg 2.9 av 5.
36 personer har röstat
Under 15 min att tillaga