Äppelsill med fänkål och ingefära

Betyg 4 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Äppelsill med fänkål och ingefära

För det flesta är sillen ett måste på buffébordet både på jul, påsk och midsommar. Här får sillen sällskap av tunna skivor av äpple och fänkål som har fått mjukna i en krämig blandning av crème fraiche och majonnäs. Färskriven ingefära och nyklippt gräslök ger rätten extra fräschör.

Äppelsill med fänkål och ingefära

Ingredienser

8 portioner
2 förp inläggningssill på minuten (à 420 g)
1 fänkål
1 grönt äpple
1 msk riven färsk ingefära
2 dl crème fraiche
1/2 dl majonnäs
salt
svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Rekommenderas varmt! Min favoritinläggning som jag gjort flera jular nu.

    Oskar

  • Måste prova!

    Anita

Näringsvärde per portion

Energi1110 KJ / 265 kCal
Fett19.9 g
Salt1.62 g
Kolhydrater14.9 g
Protein6.5 g

Testa liknande recept

  • Inlagd sill med dragon och fänkål
    Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Pepparrotssill med rosépeppar
    Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Paul Aarts currysill
    Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sill med fänkål och dragon
    Betyg 2.9 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Snabba sillen
    Betyg 2.4 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad