Snabba sillen

Betyg 2.4 av 5.
19 personer har röstat
1
Snabba sillen

Med några få ingredienser gör du Snabba sillen med underbar smak av örter och rödlök. Blanda snabbt ihop dina ingredienser till en krämig sillröra och låt smakerna i sillinläggningen stå till sig under ett dygn före den serveras.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2002

Snabba sillen

Ingredienser

4 portioner
2   burkar urvattnad inläggningssill (à 420 g)
2 dl  crème fraiche gärna med smak av tomat och basilika
4 msk  majonnäs
1/2 msk  finklippt gräslök
2 tsk  finhackad färsk basilika
1   rödlök

För alla

Fri från gluten.
Gör äggfri: använd äggfri majonäs.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche som eventuellt smaksätts med tomat och basilika.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) som eventuellt smaksätts med tomat och basilika.

Gör så här

Tips

Ibland ger ett recept med ett fåtal ingredienser och snabb tillagning ett lika bra resultat som ett invecklat.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.4 av 5.
19 personer har röstat

Kommentar

Mums, detta är verkligen värt att pröva. Jag älskar denna sill jätte mycket!!!

Madelene

2003-11-23

Testa liknande recept

Nobissill
Betyg 2.6 av 5.
28 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Krämig sill med rädisor och pepparrot
Betyg 5 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krämig stenbitssill
Betyg 3.7 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Krämig äppelsill från grunden
Betyg 4.9 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Basilika- och dillsill
Betyg 2.7 av 5.
76 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kajsa Nymans sill med äpple och pepparrot
Betyg 3.8 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga