Äppelpiroger med citron och kardemumma

Betyg 3.3 av 5.
31 personer har röstat
0
Äppelpiroger med citron och kardemumma

Äppelpirogerna gör sig bra både som mellanmål och efterrätt! Citron och kardemumma lyfter äppelsmaken, och crème fraichen gör att pirogernas innehåll blir precis lagom krämigt.

Äppelpiroger med citron och kardemumma

Ingredienser

4 portioner
3 stora äpplen
rivet skal av 1 citron
1/2 tsk citronsaft
1 tsk kardemummakärnor
1 dl mandelspån
2 msk flytande honung
1/2 dl lätt crème fraiche
250 g färsk pajdeg
2 äggulor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
31 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2346 KJ / 561 kCal
Fett33.1 g
Kolhydrater54.7 g
Protein9.3 g

Testa liknande recept

Ciderkokta äpplen med nougatrulle
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kryddig äggtoddy
Betyg 2.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Citronstekta äpplen med kardemumma och vaniljglass
Betyg 2.7 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Varm äppelmust
Betyg 2.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Varm clementinglögg med stjärnanis
Betyg 3.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rabarberlängtan
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga