Riv ner äpple av höstens äppelskörd i pannkakssmeten. Krydda med kanel och kardemumma så får du den godaste dessert-pannkakan. Toppa med vispgrädde och citronmeliss.
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2017
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av mjölkdryck, matfett och vispgrädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt. Välj mjölkproteinfritt matfett/olja och byt ut grädden mot vispningsbar mjölkfri ersättningsprodukt.
Kommentarer
Madeleine
2020-10-10Jättegott! Dock stämmer inte mängden alls. Jag tog 3dl mjölk, 2 ägg och 1 1/2 dl mjöl och det blev 5st i normalstor panna. Åt med sirap, var kanon!
Theres
2020-01-29Båda barnen älskade dem. Hade inte i kardemumma och serverade dem som middag ihop med ett fruktfat.