I denna pannkaka med havregryn mixas smeten slät och sedan tillsätts rivet äpple. En matig pannkaka som med fördel toppas med stekta äppelklyftor med kardemumma och turkisk yoghurt.
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2017
Innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: byt ut havregryn mot ren havre.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av mjölkdryck, matfett och yoghurt.
Kommentarer
Bia
2021-03-30Jättegoda, mums! Använde havremjölk och rev i både äpple och zucchini + lite vaniljpulver.
Tina
2021-01-20Jätte goda! Tog havremjölk istället och la till lite vaniljpulver. Gjorde misstaget att steka för tjocka men när jag gjorde dom tunnare blev dom väldigt frasiga och jätte goda ! Agavesirap och vaniljkeso till toppingen.
Eva carin marga
2018-03-24Jag tog 2 ägg. Använde skrädmjöl, som är rostad havremjöl. Smeten får svälla en liten stund. Då går det bra. Jag använder ofta våffeljärnet istället för stekpannan. Lycka till!