I denna pannkaka med havregryn mixas smeten slät och sedan tillsätts rivet äpple. En matig pannkaka som med fördel toppas med stekta äppelklyftor med kardemumma och turkisk yoghurt.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2017
Innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: byt ut havregryn mot ren havre.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av mjölkdryck, matfett och yoghurt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Goda! Använde havremjöl och gjorde trippel sats Svårt att få pannkakan att hålla ihop. Försökte med både tjockare och tunnare samt olika styrka på värmen..
Magnus
2022-01-13Jättegoda, mums! Använde havremjölk och rev i både äpple och zucchini + lite vaniljpulver.
Bia
2021-03-30Jätte goda! Tog havremjölk istället och la till lite vaniljpulver. Gjorde misstaget att steka för tjocka men när jag gjorde dom tunnare blev dom väldigt frasiga och jätte goda ! Agavesirap och vaniljkeso till toppingen.
Tina
2021-01-20