En enkel äppelpaj med ett krispigt lock av smuldeg och en härlig fyllning av äpplen och kanel. Lättbakad och uppskattad paj som passar alla tillfällen. Äppelpajen serveras med vaniljsås eller glass.
Fri från ägg.
Innehåller gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett. Välj laktosfri ersättningsprodukt att servera till.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett. Välj mjölkproteinfri ersättningsprodukt att servera till.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
väldigt enkel och bra repcept
Kajsa
2023-09-24Hej! Behöver man skala äpplena?
Lennart
2023-09-08Hej Lennart! Nej det behövs inte. Men om du har äpplen med tjockt, lite segt skal och inte gillar konsistensen med lite mer tuggmotstånd så går det även bra med skalade äpplen. Lycka till. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2023-09-08Supergott!Obs!När ni skriver om locket så skulle jag vilja veta hur ni menar?Jag kavlade ut degen och la i remsor över äpplena,det blev lite kletigt. Är det på något annat sätt man ska göra?
Elin
2023-08-19Hej Elin! Vi har försökt förtydligat lite i texten att man klickar/brer ut degen på äpplena. Hoppas du gillade pajen. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2023-08-21