Ljuvliga äppelmuffins som du vill baka om och om igen. Kom ihåg att vända äppelklyftorna i socker och kanel innan de sticks ner i muffinsarna, då blir de som allra godast.
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smöret mot mjölkproteinfritt matfett.
Receptet är ändrat okt 2022.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag river äpplena och blandar i smeten
Anne-charlotte
2023-05-29Mycket goda, vi upplevde att de var saftiga även dag 2. Använde muscovadosocker att doppa äppelklyftorna i. Använde 1 Jonagold och fick 2-3 klyftor per muffin (11 muffins totalt). Inga problem att köra enkla muffinsformar även på vanlig ugnsplåt.
Ingrid
2023-03-19Helt underbara goda och perfekta muffins
Gisela
2023-02-08