Äppelmos med skal

Äppelmos med skal är perfekt för dig som inte orkar skala! Här är en snabb variant med oskalade äpplen som kokas upp och mixas ner. Så gott till yoghurt, gröt eller filmjölk. Frys in moset i små burkar och ta fram allt eftersom det går åt.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2019

Gör så här
00:20:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per liter
Näringsvärdet är beräknat per dl.
Energi474 KJ / 113 kCal
Fett0 g
Salt0 g
Kolhydrater26 g
Protein0 g
Kommentarer
Så enkelt och blev så härligt rosa färg från äpplena🥰
Linda
2025-09-06Toppen mos 👍🏻
Birgit
2024-10-30Hur lång hållbarhet har de i kyl (om man inte fryser in)?
Matilda
2024-09-08Hej Matilda! Vikten är innan äpplena kärnas ur. I kylen håller moset ca 1 v. Tänk på att använda rena verktyg och burkar och som alltid är det bäst att dofta och smaka innan servering. Hälsningar Niclas
ICA-köket
2024-09-09