En söt och god blandning av äpplen, vaniljstång, citronjuice, äppelcider och socker. Servera den läckra äppelmarmeladen som tillbehör till ost eller kex och njut av söta och syrliga smaker!
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2010
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Fredrik
2022-10-26Detta recept är sjukt gott, ska göra i år igen o ge bort till släktingar o vänner ;)
Ulrica
2020-09-06Hur länge kan detta hålla i kylskåp, oöppnat?
Redaktionen ICAse
2020-09-08Hej Ulrica! Hållbarhet på sylt och marmelad är beroende på bra och oskadad frukt man använder. Att man har god hygien under tillagningen och att de burkar man häller upp på är väl rengjorda. Om man varit noga med detta så bör hållbarheten vara ett par månader. Det bästa är, som alltid, att dofta och smaka om man är osäker när burken tas fram. Det går även bra att frysa sylt och marmelad. Hälsningar Ulrika