Äppelkompott med mandelbiskvier och gräddmjölk

Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Äppelkompott med mandelbiskvier och gräddmjölk

Äppelkompott med mandelbiskvier och gräddmjölk är en klassisk efterrätt! I detta recept använder vi äppelsorten Ingrid Marie och vaniljstång, men om du har en annan sort hemma och kanske gillar kanelstång bättre så går det bra att byta!

Äppelkompott med mandelbiskvier och gräddmjölk

Ingredienser

4 portioner
6 äpplen (gärna ingrid marie)
1 vaniljstång
1/2 dl vatten
1/2 dl strösocker
2 dl mjölk (3%)
2 dl vispgrädde
2 dl mandelbiskvier

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1921 KJ / 459 kCal
Fett27 g
Salt0.11 g
Kolhydrater48 g
Protein5 g

Testa liknande recept

  • Äppelsoppa med mandelbiskvier
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Körsbärsoppa (Spottsoppa)
    Betyg 4.9 av 5.24 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Äppelgranité
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Äppelgodis
    Betyg 3.8 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad