Äppelkompott med mandelbiskvier och gräddmjölk

Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
0
Äppelkompott med mandelbiskvier och gräddmjölk

Äppelkompott med mandelbiskvier och gräddmjölk är en klassisk efterrätt! I detta recept använder vi äppelsorten Ingrid Marie och vaniljstång, men om du har en annan sort hemma och kanske gillar kanelstång bättre så går det bra att byta!

Äppelkompott med mandelbiskvier och gräddmjölk

Ingredienser

4 portioner
6 äpplen (gärna ingrid marie)
1 vaniljstång
1/2 dl vatten
1/2 dl strösocker
2 dl mjölk (3%)
2 dl vispgrädde
2 dl mandelbiskvier

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1921 KJ / 459 kCal
Fett27 g
Salt0.11 g
Kolhydrater48 g
Protein5 g

Testa liknande recept

Körsbärsoppa (Spottsoppa)
Betyg 4.9 av 5.
22 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Äppelgranité
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Äppelkompott med citron och kardemumma
Betyg 4.9 av 5.
40 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nyponsoppa
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Äppelsoppa med mandelbiskvier
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Honungsäpplen med rosmarin
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga